Contacta con nosotros en: frentenoreste@hotmail.es

lunes, 26 de abril de 2010

Sant Jordi social patriota




El dia 23 d’Abril, Diada de Sant Jordi, un grapat de militants del Moviment Social Republicà va agafar per sorpresa a les milers de persones que circulaven aquell migdia per les Rambles de Barcelona. En una acció que pretenia restar mercantilisme a la Festa de Sant Jordi, els militants del MSR varen regalar un miler de llibres de temàtica variada a tothom que s’hi apropava.






Tot i que al principi la gent no s’ho acabava de creure, ben aviat va esclatar l’alegria i va esdevenir un allau de persones que volien el seu llibre i preguntaven pels responsables d’aquesta acció tan simbòlica i solidària.

El candidat electoral del MSR per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, Jordi de la Fuente, va ser-hi present per a ajudar als militants i respondre a les preguntes de la ciutadania, encuriosida per la seva presència i per la preparació de la campanya electoral del partit, que es presentarà en coalició amb el Partit per Catalunya (PxCat) liderat pel regidor a Cervera Mateu Figuerola.







La immensa majoria del públic va reaccionar molt favorablement a la nostra candidatura i ens va animar a seguir el camí cap al Parlament, per a poder fer alternativa als grans i podrits partits majoritaris. Catalunya vol sang nova a la política, per això l’hora del MSR s’apropa!

Segueix la Flama!

No hay comentarios:

Publicar un comentario